Etanol eller biobränsebil? Hybrid eller inte? Toyota eller inte?

Bilen börjar bli gammal. Då tänktes den här:

Historiska beskrivningar av tekniska skiften har en tendens att visa upp “vinnaren”. De lösningar som försvann på vägen , dvs “felsatsningar”, syns inte så ofta när hjältehistorierna berättas. Det riskerar att ge oss en känsla av hur lätt själva valet att satsa egentligen är.

Ett personligt problem som många verkar ha: Kan jag lita på att existerande versioner av hydridbil kommer att fortsättas att utvecklas rent teknologiskt av tex Toyota så att den är värd att köpa – eller kommer helt nya teknologier som gör att den inte kommer ha något som helst intressant andrahandsvärde om låt säga 5 år och jag därför just nu riskerar att göra en extremt dålig affär då om jag satsar på den idag?

Om svar anhålles – kanske av Toyota själva också?

Comments are closed.


Random Posts Widget By Best Accounting Services

WP SlimStat